Program Global Leadership Summit dedah kreativiti pelajar MRSM - Mohd Ferdaus, Musa (UMPSA, 2023)
PEKAN, 3 Disember 2023 – Seramai 504 pelajar Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) didedahkan dengan kreativiti dalam program Global Leadership Summit & Homeroom Colloquium MRSM Se-Malaysia (Zon Timur) 2023 baru-baru ini.