Kolaborasi UMPSA dan MTDC pertingkatkan penawaran kandungan digital micro credentials - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
SERDANG, 28 November 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) jalin kerjasama dengan Malaysian Technology Development Corporation (MTDC) dalam mempertingkatkan lagi penghasilan kandungan digital akademik university (micro-credentials)