Penyelidik UMPSA Dr. Noridayu bantu proses pemindahan mangsa banjir - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
PEKAN, 4 Disember 2023 – Melihat kepada pelbagai masalah yang timbul setiap kali banjir melanda, seorang penyelidik dan pensyarah Fakulti Pengurusan Industri (FPI) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Dr. Noridayu Mah Hashim, 37 telah membantu dan menambah baik proses pemindahan mangsa banjir melalui model pemindahan mangsa.