Kolaborasi UMPSA dan UMW tanam 2,000 pokok Bakau di Cherating - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (UMPSA, 2023)
CHERATING, 25 November 2023 – Kolaborasi antara Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan UMW menanam 2,000 pokok Bakau di Cherating baru-baru ini adalah dengan sasaran untuk menanam sebanyak 300,000 pokok bakau menjelang tahun 2023.