UMPSA kumpul dana bantu pelajar Palestin - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2023)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menggerakkan usaha mengumpul dana buat pelajar dari Palestin, Yasin Y.Albarqouni.