UMPSA mula guna kenderaan elektrik - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
SELARAS dengan agenda hijau negara, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melancarkan penggunaan kenderaan elektrik (EV) dalam memanfaatkan teknologi dan inovasi untuk kebaikan masa hadapan.