UMPSA lancar penggunaan van, bas elektrik bebas karbon - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Kuantan: Selaras dengan agenda hijau negara, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melancarkan penggunaan kenderaan elektrik dalam memanfaatkan teknologi dan inovasi.