Majlis Sanjungan Budi rai mantan Lembaga Pengarah UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 25 November 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menganjurkan Majlis Sanjungan Budi bagi menghargai mantan Lembaga Pengarah UMPSA bertempat di Hotel Hyatt Regency, Kuantan.