Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti lawat UMPSA Kampus Gambang dan anak syarikat, UMP Holdings - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 23 November 2023 – Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Dato' Seri Abdul Razak Jaafar telah mengadakan lawatan ke UMPSA kampus Gambang selepas lawatan sulungnya di Pekan pada 2 November lalu.