Peranan Pendidikan Emosi Melalui Institusi Keluarga Dalam Memperkukuhkan Struktur Sosial Masyarakat - Norizan, Yusof (Bernama, 2023)
Dewasa ini, peningkatan salah laku sosial amat membimbangkan ramai pihak. Malah adakalanya salah laku sosial yang dilakukan tidak memikirkan kesan buruk kepada komuniti mahupun masa hadapan kehidupan sendiri. Salah laku sosial didefinisikan sebagai sesuatu perbuatan atau kelakuan yang menyalahi norma-norma murni yang dibenarkan dalam masyarakat, undang-undang dan agama.