UMPSA kumpul dana bantu pelajar Palestin - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 17 November 2023 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin hari ini menyerahkan sumbangan sebanyak RM 15,000 kepada Yasin Y.Albarqouni, pelajar Ijazah Doktor Falsafah (PhD), Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP) yang berasal dari Palestin sebagai tanda keprihatinan terhadap nasib pelajar ini.