Pasang alat pengesan elak tragedi tertinggal anak dalam kereta - Junaidah, Zakaria (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
KES kematian kanak-kanak ditinggalkan dalam kenderaan oleh ibu bapa atau penjaga berlaku setiap tahun, sekali gus menjadi trauma kepada individu terbabit.