UMPSA lahir 35 graduan perintis Sarjana Muda Teknologi Automotif - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melakar sejarah apabila buat julung kali meraikan graduan kumpulan pertama Sarjana Muda Teknologi Automotif pada Majlis Konvokesyen Ke-18 UMPSA baru-baru ini.