Profesor Ts. Dr. Mohd Rashid hasilkan instrumen penilaian kepimpinan gunakan penunjuk utama bersandarkan nilai teras - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2023)
PEKAN, 8 November 2023 – Pensyarah Pusat Sains Matematik (PSM) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Ts. Dr. Mohd Rashid Ab Hamid, 43 telah menghasilkan satu instrumen penilaian kepimpinan yang menggunakan penunjuk utama bersandarkan nilai teras.