Confucius Institut UMPSA anjur Persidangan Antarabangsa - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 2 November 2023 – Hampir 50 pensyarah dan pendidik seluruh negara telah menyertai Persidangan 2023 Malaysia Confucius Institute Conference and International Chinese Teachers Sharing Forum anjuran Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bertempat di Dewan Bankuet UMPSA Pekan.