Rejim Zionis tunggang Talmud, seru benci kaum bukan Yahudi - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2023)
Semalam, Israel memeterai perjanjian gencatan senjata sementara selama empat hari bersama pejuang Hamas membabitkan pembebasan tebusan dan tahanan kedua-dua pihak, selain membenarkan bantuan kemanusiaan masuk ke Gaza. Bagaimanapun, ia tidak 'menyucikan' noda kejahatan rejim Zionis yang melakukan genosid terancang di Gaza dalam pertempuran berat sebelah hingga saban hari, ada sahaja ·rekod dunia' dicatatkan yang malangnya berkaitan kehilangan nyawa manusia.