Ramai lupa sejarah kezaliman Zionis - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2023)
Perdana Menteri Britain, Rishi Sunak baru-baru ini telah mengunjungi Baitul Maqdis bagi menyatakan solidariti bersama rejim Israel. Lawatan ini dilatari dengan pembantaian tanpa henti dan tidak berkadaran oleh rejim Zionis terhadap orang awam di Genting Gaza sejak 7 Oktober lalu rentetan Operasi Taufan Al-Aqsa.