Generasi muda perlu faham cara keji Israel tukar naratif masyarakat dunia - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2023)
SEJURUS selepas serangan ke atas Hospital al-Ahli al-Ma'madani di Gaza, Perdana Menteri Israel dan beberapa pemimpin kanan rejim Zionis berkicau di platform X menyatakan kebanggaan setelah berjaya melancarkan misi ganas berkenaan. Namun, selepas masyarakat dunia mengutuk perbuatan zalim ke atas hospital diuruskan pertubuhan Kristian, kicauan X itu dipadamkan segera, malah secara tiba-tiba kumpulan pejuang Palestin difitnah melancarkan serangan.