Nilai unik Kokurikulum UMPSA hasilkan kejayaan buat Siti Nurfazlina - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - ‘Sentiasa memandang hidup dengan sikap positif tanpa membandingkan diri dengan orang lain dan sentiasa percaya pada diri sendiri serta kemampuan yang dimiliki’ merupakan prinsip Siti Nurfazlina Abdul Rahim anak kelahiran negeri Perak apabila beliau dianugerahkan Anugerah Kecemerlangan Teknologi Kejuruteraan Pembuatan (Farmaseutikal) pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18.