Orang kita yang sokong Zionis perlu dirawat - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
PERDANA Menteri United Kingdom, Rishi Sunak, baru-baru ini mengunjungi Baitulmuqaddis bagi menyatakan solidariti bersama rejim Israel. Lawatan ini dilatari dengan pembantaian tanpa henti dan tidak berkadaran oleh rejim Zionis terhadap orang awam di Semenanjung Gaza sejak 7 Oktober lalu rentetan Operasi Taufan al-Aqsa. Ironinya, semasa berkunjung ke Baitulmuqaddis, Sunak menginap di Hotel King David, tidak jauh dari kota lama Al-Quds...