Tersenarai dalam ditamatkan pengajian hingga memperoleh Anugerah Dekan, Abdirahim Ali Hassan bukti keazamaan mampu ubah segalanya - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Tersenarai dalam kalangan pelajar yang mungkin ditamatkan pengajian akibat memperoleh GPA yang rendah ketika semester 1 pengajian, Abdirahim Ali membuktikan dengan keazaman dan tekad yang tinggi segalanya mampu diubah.