Pembelajaran dalam talian peluang raih kecemerlangan - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Jika sesetengah pelajar beranggapan metod pembelajaran secara dalam talian agak sukar memandangkan tidak dapat memberi perhatian sepenuhnya terhadapa pelajaran, namun berlainan pula dengan pemuda yang berusia 23 tahun ini.