Graduan hadir berdua ditemani abang terima Anugerah Kecemerlangan BASF PETRONAS CHEMICAL - Norhidayah, Mohamad (UMPSA, 2023)
Penerima Anugerah Kecemerlangan BASF PETRONAS CHEMICAL Sdn Bhd pada Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kali ke-18, Amir Syarifuddin Baharudin, 24, teruja namun agak terkilan apabila tidak dapat meraikan hari istimewa ini bersama insan tersayang.