22 graduan UMPSA kohort pertama Sarjana Muda Sains Gunaan Analitik Data bergraduasi - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Oktober 2023 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya melahirkan seramai 22 orang graduan kohort pertama bagi program Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Analitik Data dengan Kepujian yang bergraduasi sempena Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-18 baru-baru ini.