Aiman graduan OKU genggam ijazah UMPSA - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 21 Oktober 2023 – Kekurangan diri bukanlah penghalang buat graduan Orang Kurang Upaya (OKU) untuk mengggenggam segulung ijazah pada Majlis Komkokesyen Ke-18 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bertempat di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.