UMPSA lahirkan graduan antarabangsa daripada 14 buah negara - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Seramai 81 orang graduan antarabangsa daripada 14 buah negara meraikan kejayaan mereka apabila berjaya menamatkan pengajian sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 pada 21 hingga 24 Oktober 2023 di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang.