Mesra Golf UMPSA bersama agensi dan industri erat hubungan - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 29 Oktober 2023 - Seramai 80 orang mengambil bahagian dalam program Mesra Golf UMPSA Bersama Industri bersempena penjenamaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Ulang Tahun UMPSA Ke-21 yang berlangsung di Kelab Golf Diraja Pahang baru-baru ini.