Ucapan selamat maju jaya untuk para graduan UMPSA Sematkan sejuta keazaman untuk menakluk dunia - Abdullah Adnan, Mohamed; Hafizoah, Kassim; Noor Raha, Mohd Radzuan (UMPSA, 2023)
Di dalam kehidupan seseorang, terdapat beberapa perkara yang menjadi peristiwa yang akan kekal abadi tersemat dalam ingatan selamanya. Bagi seorang pelajar universiti, salah satu perkara besar di dalam kehidupan seseorang adalah pada majlis konvokesyen setelah tamat pengajian di menara gading.