Anugerah Kecemelangan Akademik Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang buat Nor Suhadah dan Nur Aznah - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Aktif dalam pelbagai aktiviti sepanjang di universiti, di samping cemerlang dalam akademik ternyata berbaloi buat Nor Suhadah Razali apabila menerima Anugerah Kecemerlangan Akademik Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al -Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang.