Kembar seiras terima ijazah bersama, PNGK juga sama 3.92 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Malaysia, 2023)
Pasangan kembar seiras teruja apabila menerima ijazah dalam bidang yang sama iaitu Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Elektronik (Sistem komputer) pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) ke-18 di Dewan Kompleks Sukan UMPSA di sini.