Reda tak dapat kongsi kejayaan dengan bapa - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2023)
Kuantan: "Saya ingin berkongsi kegembiraan ini bersama ayah, namun semuanya tidak menjadi kenyataan apabila ayah pergi buat selama-lamanya bulan lalu," kata Amir Syarifuddin Baharudin, 24.