42 graduan UMPSA terima diploma CBTM - Norshahzura, Mat Zuki (Sinar Harian, 2023)
Majlis penganugerahan diploma itu disempurnakan Naib Canselor UMPSA, Profesor Datuk Ts Dr Yuserrie Zainuddin yang mana CBTM merupakan program usaha sama universiti itu dengan Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) yang terdiri daripada pentadbir universiti awam melalui Pusat Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH).