UMPSA tawan puncak Kinabalu kali ke-3 - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
Pasukan pendaki Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sekali lagi melakar sejarah apabila selamat tiba dalam misi menawan puncak Gunung Kinabalu, Sabah tepat pukul 6.30 pagi pada 19 September lalu.