UMPSA digesa tingkat kolaborasi dengan rakan industri - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) perlu meningkatkan kolaborasi strategik dengan pelbagai rakan industri dalam usaha mengukuhkan kedudukan penarafannya sebagai sebuah universiti unggul di negeri ini.