Dulu orang pandang kami pemegang sijil tak laku - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Harian Metro, 2023)
Usaha bekas pelajar Kolej Vokasional mahu membuktikan individu berlatarbelakangkan pendidikan kemahiran juga mampu mencipta kejayaan, apabila terpilih menerima Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di sini, semalam.