UMPSA digesa tingkat kolaborasi strategik dengan rakan industri - Norawazni, Yusof (Sinar Harian, 2023)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) digesa meningkatkan kolaborasi strategik dengan pelbagai rakan industri termasuk universiti lain sebagai usaha memartabatkan institusi pengajian tinggi awam itu untuk terus unggul.