Dr. Norwahida hasilkan RAMOS mesra pengguna untuk kawal stres pekerjaan - Nur Hartini, Mohd Hatta (2023)
PEKAN, 27 Oktober 2023- Sebagai seorang pengamal industri yang menghadapi masalah kesulitan dalam menganalisis risiko berkaitan dengan bahaya psikososial, pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Dr. Norwahida Yakub@Yaakub, 35 telah menghasilkan Risk Assessment Matrix of Occupational Stress (RAMOS) yang lebih menjimatkan masa dan mesra pengguna.