Pasangan suami isteri berkongsi pentas konvo - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Oktober 2023 – Berkongsi pentas yang sama pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 menjadi kenangan terindah buat pasangan suami isteri Nor Khairil Benjamin Nazeri, 25 dan Nor Nasuha Yasmin Mohd Khairul Asrul, 25 selepas berjaya menamatkan pengajian bersama-sama.