Andrew Lim Wei Chin dinobat penerima Anugerah Kecemerlangan UMPSA Holdings Sdn. Bhd. - Norhidayah, Mohamad (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Semangat untuk mencapai kecemerlangan akhirmya membuahkan hasil apabila graduan Andrew Lim Wei Chin, 24 dinobatkan sebagai penerima Anugerah Kecemerlangan UMPSA Holdings dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18.