Ling Chung King terima Anugerah Pro-Canselor - Siti Aishah, Md Jenal (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Graduan Sarjana Muda Teknologi Kejuteraan Mekanikal (Petroleum) dengan Kepujian, Ling Chung King diiktiraf atas pencapaian akademik yang luar biasa dan sumbangan yang diberikan kepada komuniti akademik universiti apabila dinobatkan sebagai penerima Anugerah Pro-Canselor.