Tan Wei Feng anak Operator Percetakan terima Anugerah Canselor - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Anak Operator Percetakan, Tan Wei Feng, 25 yang merupakan graduan Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Pembuatan (Farmaseutikal) dengan Kepujian dipilih sebagai penerima Anugerah Canselor pada Majlis Konvokesyen Ke-18 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).