Pasangan suami isteri terima anumerta anak - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 22 Oktober 2023 - Pasangan suami isteri kuatkan semangat bagi menerima skrol Ijazah anak mereka secara anumerta yang meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya pada 3 Oktober 2023.