4 graduan anak-anak staf UMPSA terima diploma dan ijazah - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG 21 Oktober 2023 – Macam tak percaya dapat hadir ke Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 hari ini apabila terlibat dalam kemalangan jalan raya yang mengakibatkan keretanya total lost pada 3 September yang lalu.