Anugerah Kecemerlangan Telekom Malaysia Berhad milik Nur Aishah, Jurutera Proses Pembuatan - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – “No Pain No Gain”, begitulah prinsip hidup yang dipegang oleh Nur Aishah Baharudin, 24 graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Elektrik (Sistem Kuasa), Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).