Elisha idam fast track PhD jadi pembakar semangat buru Anugerah Dekan setiap semester - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Impian untuk menyambung pelajaran ke peringkat Ijazah Doktor Falsafah (PhD) melalui saluran pantas (fast track) akhirnya tercapai apabila berjaya memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).