Sindiran bukan alasan untuk gagal - Heramban - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Hasrat untuk membuktikan dirinya mampu bersaing dengan pelajar bandar akhirnya membuahkan hasil apabila Heramban a/l Selvam, 23 berjaya meraih kejayaan yang cemerlang ketika mengikuti program Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Teknologi Industri selama empat tahun di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).