UMPSA Tempat Ke-3 Pertandingan Bahas Bahasa Melayu Ala Parlimen Piala Menteri Besar Pahang 2023 - Amy Zulaikha, Mohd Ali (Pejabat Naib Canselor, 2023)
KUANTAN, 7 September 2023 - Pertandingan Bahas Bahasa Melayu Ala Parlimen Piala Menteri Besar Pahang 2023 telah mencapai kemuncaknya dengan pengumuman pemenang yang diadakan di Hotel Grand Darul Makmur Kuantan baru-baru ini.