UMPSA lancar Kenderaan Elektrik Bebas Karbon Amalan Lestari - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
PUTRAJAYA, 23 Oktober 2023 - Selaras dengan Agenda Hijau Negara, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melancarkan penggunaan kenderaan elektrik dalam memanfaatkan teknologi dan inovasi untuk kebaikan masa hadapan dan generasi akan datang.