Kekangan PKP tidak jejas Nur Sofia raih Anugerah Emas Konvokesyen UMPSA - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Umum mengetahui kesan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ekoran peningkatan jumlah kes COVID-19 di negara ini kira-kira dua tahun lalu memberi kesan kepada kehidupan seluruh rakyat ketika itu.