Muhammad Akmal Arif terima Anugerah Kecemerlangan UMW Holdings Bhd. - Norhidayah, Mohamad (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Muhammad Akmal Arif, 25, anak sulung daripada empat orang adik-beradik yang berasal dari Selangor itu menerima Anugerah Kecemerlangan UMW Holdings Bhd pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al -Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 baru-baru ini.